Laatste COC Tweets

JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

Home Leden
Lid worden? PDF Afdrukken E-mail
zondag, 21 augustus 2005 22:33

Drie redenen om lid te worden van het COC...

1. Het COC komt op voor jouw belangen! Met voorlichting op scholen en politieke beleidsbeïnvloeding zetten we ons in voor lesbische en homo-emancipatie.

2. Ledenblad Update Je ontvangt vier keer per jaar het COC ledenblad Update en het regionale blad Informail. Jongeren (t/m 25 jr) ontvangen ook zes keer per jaar het jongerenblad Expreszo.

3. Korting Met de ledenpas krijg je korting bij activiteiten van COC verenigingen. 

Klik hier om je aan te melden

Het COC zet zich in voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders. En omdat niemand in één hokje past, doet het COC dat voor de volle breedte van onze gemeenschap: jong, oud, allochtoon, autochtoon, atheïst of religieus, leer of lipstick, met of zonder kinderwens, doof, horend, hoog of laagopgeleid. Als belangenvereniging kan het COC niet zonder jouw steun. Sluit je daarom bij ons aan.

Het COC komt op voor jouw belangen! Ook al voel je het niet in directe zin, het COC strijdt voor jou, zowel in het openbaar, als achter de schermen! Het COC geeft voorlichting op scholen en doet aan politieke beleidsbeïnvloeding. Steun het COC door lid te worden!

Stilstand is achteruitgang
We willen vieren wat er te vieren valt, en strijden voor wat er te strijden valt. Denk bijvoorbeeld aan de discriminerende uitwerking van de wet op het doneren van bloed. Of het feit dat adoptie door homo- en lesboparen nog altijd ontzettend lang duurt. Denk aan jongeren die niet uit de kast durven te komen in de klas of bij hun sportclub, stellen die niet hand in hand durven te lopen of elkaar in het openbaar geen kus geven, mensen die in het openbaar worden uitgescholden, ouderen die zich niet durven te uiten binnen verzorgingscentra of LGBT's met een (lichte) verstandelijke beperking bij wie de focus enkel op de betreffende beperking ligt.
 
Voorlichting, steunpunt en ontmoetingsactiviteiten  
Voorlichting op scholen blijkt nog altijd zinvol. Tijdens de voorlichtingslessen komen allerlei vooroordelen aan bod en blijkt dat er nog erg veel schijntolerantie is. Wij willen bijdragen aan een tolerantere maatschappij.

We bieden een steunpunt, informatieverstrekking en doorverwijzing aan LGBT's en/of betrokken als familie en vrienden. We organiseren verscheidene ontmoetingsmiddagen voor o.a. jongeren tot 18 jaar, mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en ouderen. We nemen daarnaast deel aan projecten als De Dialoog, De Roze Loper, Gay Straight-Alliance, Regenboogweek Groningen en Roze Zaterdag 2011. Door lidmaatschapsgelden kunnen we dit blijven doen met onze enthousiaste vrijwilligers.

Wij doen nu een beroep op jou. Word lid. En steun ons in alles wat we nu doen en nog willen gaan doen. Ben je al lid dan ken je ongetwijfeld binnen je vrienden- en kennissenkring wel één of meer mensen die dat nog niet zijn. Maak ze ook lid van het COC, je weet nu hoe nodig dat is. Wij zullen je dankbaar zijn.

Klik hier om je aan te melden

Laatst aangepast op woensdag, 03 juli 2013 20:57
 
ontworpen voor N.V.I.H. COC Groningen & Drenthe