Laatste COC Tweets

JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

Home Activiteiten Café De Regenboog
Café De Regenboog PDF Afdrukken E-mail
maandag, 24 september 2007 01:57

Café de Regenboog is voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en homoseksuele, lesbische of biseksuele gevoelens. De activiteit vindt maandelijks plaats op de tweede zaterdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur. Locatie: Platform Theater in Groningen.

Activiteiten en thema’s
Elke maand staat in het teken van een bepaalde activiteit of thema: Ik ben verliefd, hoe vertel ik het mijn omgeving, liefdesverdriet, mijn lievelingsmuziek, spelletjes etc. Eens in de drie maanden zal er een extra activiteit georganiseerd worden.

Vrienden maken
Bezoekers krijgen alle ruimte met elkaar te kletsen en elkaar te leren kennen. Dit kan met een hapje en drankje aan de bar of aan een tafeltje. Ondertussen wordt er muziek gedraaid. Samen met de aanwezige vrijwilligers wordt er invulling gegeven aan een plezierige middag waar iedereen met een fijn gevoel op terug kan kijken. 

Op een café middag komen tussen de 10 en 20 bezoekers. Kom je voor het eerst en wil je graag iemand meenemen? Neem dan rustig een begeleider, ouder of verzorger mee! Het café is ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel.
Jezelf zijn
Voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking is het soms moeilijk voor je gevoelens uit te komen. Je bent soms afhankelijk van anderen om je te ondersteunen bij je coming-out. Bij café de Regenboog heb je de ruimte jezelf te zijn.

Meer informatie over de organisatie en/of de activiteit? 
Stuur een mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.   of bel naar 050 - 313 26 20.

Mogen we uitkijken naar je komst?   

Laatst aangepast op woensdag, 04 december 2013 14:57
 
ontworpen voor N.V.I.H. COC Groningen & Drenthe